Over Veiligheidstraining.nl

Veiligheidstraining.nl is de specialist voor veiligheidsopleidingen. Door jarenlange ervaring in de praktijk zijn onze opleidingen gericht op resultaat en zelfverzekerde cursisten. Maatwerk per training is hierbij de basis om ervoor te zorgen dat werknemers in de praktijk moeiteloos kunnen handelen.

Pieter van den Broek

Directeur

Robin Loendersloot

Cursusbeheer

Marcel van Beers

Adviseur & docent

Xander Meijvis

Adviseur

Floor van den Broek

Cursusplanning

Patricia Deijkers

Financiële administratie

Mirjam de Bruijn

Receptie

Ons verhaal

Veiligheidstraining.nl is ontstaan als zusterbedrijf van Scorpions Security. Scorpions is in 1995 opgericht door Wilbert & Marion van den Broek, met als visie het neerzetten van een betere beveiliger die opdrachtgevers compleet ondersteunt. Deze visie is gegroeid tot het huidige bedrijf met meerdere specialisaties.

Onder leiding van Pieter van den Broek is in 2017 Scorpions Academy gestart met eigen veiligheidsopleidingen, voor zowel eigen werknemers als klanten. We zijn gestart met BHV, EHBO, BBMI, VCA en Ploegleider. Door de jarenlange binnen objecten en evenementen konden onze adviseurs al snel veel relaties helpen en groeide de Academy uit tot een eigen bedrijfsonderdeel.

In 2023 is besloten om de opleidingen en adviseringen die Scorpions aanbiedt los aan te gaan bieden als Veiligheidstraining.nl met nog steeds dezelfde focus.

Veiligheid voorop.

Waarom kiezen klanten voor Veiligheidstraining.nl?

  • Gekwalificeerde en betrokken trainers.
  • Lessen die bijblijven door informatie te doseren en praktijkgericht te trainen.
  • ISO 9001 gecertificeerd en onafhankelijke certificeringen via NIBHV, Oranje Kruis, VCA en SVPB.
  • Toegang tot gratis webinars en lesstof gedurende het jaar om bij te blijven.
  • Advies, opleidingen, trainingen en hulpmiddelen in één pakket.

"Allereerst mijn complimenten voor jullie instructeur. Hij deed het echt heel goed en had de didactische vaardigheden echt goed op orde. Differentiëren tussen de deelnemers en iedereen had de gelegenheid om steeds bezig te zijn met leren. Ook het gebruikte stappenschema (ABCDE) bij calamiteiten was zeer waardevol, geeft ontzettend veel houvast. Fijn om daar praktisch mee te oefenen tijdens de cursus."

Cijfer: 10 | april 2023 BHV Herhaling

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.