BHV Brand & Ontruiming

In Nederland is het door de Arbo-wet verplicht gesteld om als werkgever te zorgen voor een veilige werkomgeving. Door het aanstellen van een of meerdere BHV’ers kan dit gewaarborgd worden. Deze cursus richt zich alleen op het gedeelte brand & ontruiming van de BHV. Ideaal voor BHV'ers die los een EHBO-diploma hebben of die alleen ingezet worden bij brand & ontruiming (en niet medisch). 

Onderwerpen

  • Alarmeren van BHV en algemene hulpverleningsregels;
  • Basisregels en rautekgreep;
  • Brandwonden;
  • Brand en gevaren bij brand;
  • De taak van de BHV’er bij een brand en een ontruiming;
  • Voorbereiding van een ontruiming.

Lesmateriaal

Voor deze training wordt er online lesmateriaal beschikbaar besteld. Bij de e-learning variant is het verplicht deze af te ronden.

Trainingsduur en tijden

De training zonder e-learning betreft één dag. De tijden zijn van 09.00 – 16.30 uur. Koffie/thee met wat lekkers en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen.

De training met e-learning betreft één dagdeel. De tijden zijn van 09.00 – 12.30 uur of van 13:00 tot 16:30 uur. Koffie/thee met wat lekkers is inbegrepen.

BHV B&O zonder e-learning

€ 229,00 excl. BTW

BHV B&O met e-learning

€ 169,00 excl. BTW

Schrijf meteen in!

Heb je minimaal zes deelnemers? Vraag dan een in-company cursus aan voor korting en op maat gemaakte cursus.=

 

Claim je plek!

Voorkennis vereist

Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. Het is aanbevolen om voor de eerste dag al het online cursusmateriaal te bekijken.

Certificering

Na het voltooien van de cursus ontvang je een NIBHV certificaat en pasje. Deze is tot één jaar na afgifte geldig.

Vrijstelling

Personen met een geldig EHBO-diploma van het Oranje Kruis of het Rode Kruis kunnen vrijstelling krijgen voor de module Eerste Hulp. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier.

Hoe kunnen we u helpen?

Mocht u op zoek zijn naar een volledige oplossing voor uw BHV organisatie, dan ondersteunen we uw graag. Onze adviseurs kunnen op locatie meekijken en samen met u een plan opstellen om te zorgen dat uw materialen, cursussen en oefeningen voldoen aan wettelijke eisen en uw wensen.