Beheerder BMI

Bedrijven die beschikken over een brandmeld- en ontruimingsinstallatie dienen te zorgen voor een goed opgeleide Beheerder Brandmeldinstallatie. Tijdens de cursus BBMI staan de bediening, de periodieke controle en het preventief onderhoud van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie centraal, zoals in de Wet is vastgelegd (NEN 2654-1 & 2).

De beheerder is het eerste aanspreekpunt voor de brandweer en is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de installatie om storingen te voorkomen. 

Onderwerpen

Tijdens de cursus worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Brandmeldinstallatie, techniek en activiteiten;
  • De taken van de beheerder;
  • Voorschriften, normen, eisen, opbouw, werking, componenten en documenten van brandmeld- en ontruimingsinstallaties volgens de NEN-norm 2654-1 en 2654-2;
  • Het registreren en rapporteren van gegevens in het logboek.

Lesmateriaal

Voor deze training wordt er een e-learning beschikbaar gesteld die afgerond dient te worden.

Trainingsduur en tijden

Deze cursus neemt 1,5 dag in beslag, waarvan één volle dag en een halve dag na een week i.v.m. huiswerk. Een cursusdag begint om 09:00 uur en eindigt tussen 16:00 en 17:00 uur.  Koffie/thee met wat lekkers en een uitgebreide lunch (eerste dag) zijn inbegrepen.

Beheerder BMI

€ 369,00 excl. BTW

Heb je minimaal vier deelnemers? Vraag dan een in-company cursus aan voor korting en op maat gemaakte cursus.

Claim je plek!

Voorkennis vereist

Voor deze kennis is geen voorkennis vereist, maar bij voorkeur is de beheerder onderdeel van een BHV Organisatie en is bekend met BHV Basis.

Certificering

Na het voltooien van de cursus ontvang je een digitaal NIBHV certificaat. Deze blijft altijd geldig.

Hoe kunnen we u helpen?

Mocht u op zoek zijn naar een volledige oplossing voor uw BHV organisatie, dan ondersteunen we uw graag. Onze adviseurs kunnen op locatie meekijken en samen met u een plan opstellen om te zorgen dat uw materialen, cursussen en oefeningen voldoen aan wettelijke eisen en uw wensen.